Höytämö yöllä

This is a visual story of how Höytämö looks at night. At the end there is a poem by a famous Finnish poet, Eino Leino.
 

Höytämöntien ja Kehätien risteys

Höytämöntien ja Kehätien risteys

Kyynäröjärven ranta

Kyynäröjärven ranta

Kultasepäntien ja Kehätien risteys

Kultasepäntien ja Kehätien risteys

Laurintie

Laurintie

Hirvitie

Hirvitie

Rantatie

Rantatie

”Kotiseutu ei ole ainoastaan paikka, maisema tai näköala. Se ei ole ainoastaan kylä, kaupunki, kukkula tai järvenranta. Se on samalla syvintä itseämme. Se on määräävä tekijä suurelle osalle meidän henkistä olemustamme. Me emme missään saa niin voimakkaita vaikutuksia luonnosta kuin siellä elomme ensimmäisinä aamuina, iltoina ja keskipäivinä. Ja senkin jälkeen, kun me jo olemme kauas suureen maailmaan majoittuneet, se säilyttää meihin oman salaperäisen, luonnonmystillisen vaikutuksensa. (…)”

Eino Leino

Matonpesupaikka odottaa kesää Kyynäröjärven rannalla

Matonpesupaikka odottaa kesää Kyynäröjärven rannalla

Höytämöntie

Höytämöntie

This entry was posted in Palvelut ja toiminta and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Höytämö yöllä

  1. Mikko Nurminen says:

    Hyvä ja erilainen näkökulma kotimaisemiin.

    Luulin ensin, ettei Höytsyssä liiku yöllä ketään, mutta olihan siellä pyöräilijä ja ilmeisesti koiranulkoiluttaja. Muistan pari vuotta sitten pimeän kesäillan, kun otsa- ja muiden valaisimien kanssa teimme ”kotiseuturetken” pojanpojan, Jalmarin kanssa mm. pitkin Iso-Kyyrärön rantoja. Syynättiin madot ja muut pimeän liikkujat. Kyllä oli jännä reissu, kaikille! Suosittelen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *