Harlem Shake – Sääksjärven nuoret

A Harlem Shake video with the local youth as this was a boom at the time last spring.

Viime viikonloppuna esittelin kahden järjestön toimintaa. SPR:n osalta kerroin, että Sääksjärven osasto toivoisi nuorisotoimintaan uusia vapaaehtoisia. No nyt kävi niin, että Punaisen Ristin vapaaehtoisia tuli Tampereelta vierailulle Sääksjärven nuorisotalolle ja he järjestivät kondomiajokorttitapahtuman. Kondomiajokortin suorittamisessa tarkoitus on välittää tietoa vastuullisesta seksikäyttäytymisestä ja turvaseksin merkityksestä: mihinkään ei ole kiire, jokaisella on vastuu omasta seksuaalikäyttäytymisestä ja se vaikuttaa myös kumppanin terveyteen. Kondomi on ainoa keino suojautua seksitaudeilta, kuten klamydialta tai HIV:ltä.

Joka tapauksessa en voinut antaa tämän tilanteen luisua käsistäni, vaan pyysin paikallaolijoita osallistumaan omasta mielestäni hauskan videon tekemiseen. Teimme yhdessä leikkimielisen Harlem Shake -videon, josta on syntynyt maailmanlaajuinen Internet-ilmiö. Videoiden rakenne on aina sama ja niitä on Youtube -videopalvelussa jo kymmeniä tuhansia. Tässä on meidän versio.

Jos koet, että tässä videossa ei ole mitään järkeä, niin et ole varmasti ainoa. Jatkamme nuorten parissa lisää ensi viikonloppuna, joka on myös viimeinen virallinen hoytamo.com:n juttuviikonloppu.

This entry was posted in Yleinen and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *