Mitä jos…

This is a picture manipulation and introduces the photogallery that was put up in this date. The idea of the gallery was to publish images that were not published within the normal stories.

… Simunantiellä kulkisi Mammutti?

mammutti2

Toivottavasti kukaan ei ole ehtinyt turhautua tämän sivuston ”kuvagallerian” suhteen, koska sisältö siellä on ollut niin laiha. Suunnitelmia minulla on asian suhteen paljonkin, mutta päätin nyt toteuttaa gallerian, jossa julkaistaan kuvia, joita ei jutuissa ole nähty. Kuvista voi ”spotata” tuttuja kasvoja ja paikkoja.

Höytämöntie

Höytämöntie

Höytämönpolun ja Kivekkääntien risteys

Höytämönpolun ja Kivekkääntien risteys

Kehätie

Kehätie

Välimäentie

Välimäentie

Höytämöntie

Höytämöntie

Simunantien ja Höytämöntien risteys

Simunantien ja Höytämöntien risteys

 

 

This entry was posted in Yleinen and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Mitä jos…

 1. Väinö Valtonen says:

  Kukkulavuoren Pitkäparta

  -Ole huoleti, ei ihmiset enää usko niin vakavasti tonttuihin, että kiipeäisivät Kukkulavuoren laelle sinua tiirailemaan, varsinkin kun näyttäydyt vain karkauspäivänä ja silloinkin iltahämärässä. Näin yritän vakuuttaa tonttuvaarille, joka pitkän suostuttelun jälkeen antautui kanssani keskusteluun.
  -Tekisi mieli sanoa, että onneksi eivät usko enää, tonttuvanhus soperteli hypistellen tuulesa liehuvaa partaansa paremmin leukaperiensä suojaksi purevaa pakkasta vastaan. Juuri siksi, etteivät usko, olen jo kaksisataa vuotta viihtynyt rakkaalla vuorellani.
  —————————————————————————————————————————

  Kuvia ei minullakaan ole. Mutta voimmeko hypätä kuviteellisuuteen tekstin kera ja kertoa siten rakkaasta kotiseudustamme? Kertomukseni on kolmen liuskan mittainen, jatkan mielelläni, jos se on suotavaa.

  Väinö Valtonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *