Laskettelun HM (HöytämönMestaruus)

A short video of a down hill skiing race between two frinds at a nice hill in Höytämö.

Viime viikon Alppihiihdon MM-kisojen inspiroimana päätin haastaa hyvän ystäväni Ossin mäenlaskussa. Kukkolanvuorella (kuulemma nuoriso aikoinaan kutsui myös Kukkulanvuoreksi) Höytämön vesitornin takaa lähtee mahtava tampattu polku, joka päättyy Helsinki-Tampere moottoritien kupeeseen. Täysillä kun polun laskee, niin siihen menee noin 25-30 sekuntia. Se saattaa äkkiseltään tuntua lyhyeltä ajalta, mutta matkaa itse asiassa kertyy mukava pätkä, kuten video alta osoittaa. Vauhtiahan laskussa on jo aika reippaasti.

cc music: ”The race” by Silence is sexy & ”Calm me down” by Ariel Pink’s Haunted Graffiti

yhteenveto_lask


Näytä Laskettelu Kukkolanvuorella suuremmalla kartalla

This entry was posted in Harrastukset ja ulkoilu and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Laskettelun HM (HöytämönMestaruus)

  1. Väinö Valtonen says:

    Aikana ennen vesitornia ja moottoritietä isoimmat koululaiset hiihtivät koulun välitunnin aikana Kukkulavuorelle, laskivat alas mäestä kerran tai kaksi,ja kiiruhtivat seuraavalle oppitunnlle. Liikunnantunnilla viihdyimme talvisin vuorella suksinemme. Ei ollut minareita meillä. Jyrkät rinteet houkuttelivat jopa syöksylaskuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *