SUURI hiihtohaaste: 200 käyntiä Rantalan saunalla

This is the first challenge that was put up for the locals to execute.The mission was to get people to ski 200 times to the next village and back. A small notebook was hung at the other end of the ski track for people to mark their visits. The video should inspire people.

Päivitys 05.03.2013
Arvonta on suoritettu pingispalloilla lasikulhossa. Onnetar nosti kulhosta silmät sidottuina ensin yhden pallon:

8 = Jouko Kulmala

8 = Jouko Kulmala

Sitten Onnetar nosti kaksi palloa:

67 = Marja Virtanen

67 = Marja Virtanen

Ja vielä lopuksi kolme palloa:

136 = Hilla Niemelä

136 = Hilla Niemelä

Yritän selvittää voittajien puhelinnumeron ja olen heihin yhteydessä. Voittajat saavat toki laittaa minulle sähköpostia tai soitella. Palkintonahan on siis jokaiselle HÖYTÄMÖ-muki.
————————————-
Päivitys 03.03.2013
Suuri hiihtohaaste on päättynyt. Tavoite täyttyi ja lopulta nimiä vihosta löytyi 258. Hieno homma. Arvomme tiistaina 5.3. kolme Höytämö-mukia kävijöiden kesken ja heille tarjotaan kakkukahvit. Voittajat julkaistaan täällä siis tulevana tiistaina.
————————————-
Päivitys 26.02.2013
200 käyntiä meni rikki tänään! Tämä tarkoittaa sitä, että suuri hiihtohaaste on menestys ja pääsemme arpomaan kolme Höytämö-mukia hiihtoloman päätteeksi. Jätän kävijälaskurivihon sunnuntaihin 3.3. asti ilmoitustaululle, niin näemme kuinka paljon nimiä tuleekaan. Hyvä me!
————————————-
Päivitys 19.02.2013
No niin. Kävin tänään hiihtämässä Rantalan saunalle ja vihossa oli jo 87 nimeä! Näyttää erittäin hyvältä sen suhteen, että saamme vähintään 200 nimeä vihkoon ja sen kunniaksi kolme mukia jakoon. Hyvä meitä!
————————————-
Päivitys 12.02.2013
Nimiä on ilmestynyt vihkoon, nimittäin 20 käyntiä meni rikki jo kolmantena päivänä. Oikein hyvä. Tämän jutun alle voikin kommentoida kokemuksiaan hiihtoladulta ja vaikka ilmoittaa oma aika. Kauanko sinulla meni hiihtolatumme päästä päähän?
t: Altti
————————————-

Hoytamo.com asettaa suuren hiihtohaasteen talviloman alla. Tavoitteena on saada mahdollisimman monta hiihtokäyntiä Rantalan saunalle talvilomaviikon loppuun mennessä (3.3). Minimitavoiteeksi on asetettu 200, eli 8,33 käyntiä per päivä. Tämän pitäisi onnistua? Kävijämäärä tarkastetaan ja ilmoitetaan tällä palstalla maanantaina 4.3. Mikäli vähintään 200 tulee täyteen, kävijöiden kesken arvotaan 3 kappaletta Höytämö-mukeja.

Rantalan saunalla hiihtoladun alussa olevalta ilmoitustaululta löytyy vihkonen, johon kävijät voivat puumerkkinsä laittaa.

vihko

Alla olevalla videolla nähdään mallisuoritus. Yhteenvetokortilta löytyy dataa, johon omaa suoritustaan voi verrata, mikäli tykkää käyttää sykemittaria, GPS-paikanninta tai kelloa. Nollahiihtäjä on 36-vuotias reipas nainen.

Haaste on heitetty, aiotko sinä käydä hiihtämässä?

yhteenveto_hiih

Näytä Hiihtohaaste suuremmalla kartalla

This entry was posted in Harrastukset ja ulkoilu and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to SUURI hiihtohaaste: 200 käyntiä Rantalan saunalla

  1. Ella says:

    Hei kaikki höytämöläiset! Ladulla tavataan!

  2. anasi says:

    Kiitos Ella kannustuksesta. Kävin liukkaalla kelillä. Aika 31 min 56 sekuntia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *