Pian se avataan!

The very first story simply introduces the purpose and background of this hoytamo.com project.

Tervetuloa www.hoytamo.com -sivustolle. Ensimmäinen juttu julkaistaan 1. helmikuuta klo 8.00. Tämän jälkeen uusia juttuja tipahtelee aina viikonloppuaamuisin (pe, la ja su) 21. huhtikuuta asti. Aiheet käsittelevät höytämöläisiä ihmisiä, historiaa, palveluita sekä muita toimintoja ja erilaisia harrastusmahdollisuuksia.

Toivottavasti tämä sivusto antaa uusia ideoita vapaa-ajalle, herättää mielenkiintoa alueen historiaa kohtaan, kannustaa tutustumaan naapureihin sekä kasvattaa rakkautta Höytämöä kohtaan. Onko Höytämöä parempaa paikkaa olemassa?

Perjantaina alkaa,

Altti Näsi

sydan

 

This entry was posted in Yleinen. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *