Hoytamo.com lähestyy loppuaan

The title states: ”Hoytamo.com is coming closer to the end”. This story displays various facts towards the end of the 3 month active period of the site. Facts include such information as to where all the stories were made, how many visits the site has had so far and what sort of stories were made.

Tässä jutussa jaan lukijoiden kesken www.hoytamo.com:in kävijätilastoja. Omasta näkökulmastani tämä on ollut menestyksekäs kokeilu. Tällä viikolla oli kiva saada mukavia viestejä muuallakin asuvilta lempääläläisiltä, jotka saivat tietää tästä sivustosta Lempäälän-Vesilahden Sanomien tekemän uutisen kautta. Samalla tämän viikon torstai näki kävijäennätyksen, kun 500 käyntiä päivässä meni rikki!

Huomenna tulee toiseksi viimeinen ”harrastus ja ulkoilujuttu”, jonka jälkeen viimeisessä jutussa 4.5. puretaan Hirvi-Simunan haasteen tulokset. Vielä on muuten päivä aikaa osallistua haasteeseen!!!

Olen myös päivittänyt valokuvagallerian muistelmilla tämän projektin tapahtumista.

yhteenveto_tilast

This entry was posted in Yleinen and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *